DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център
DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център

DSC MFCS клиентски софтуер за мониторинг център

DSC MFCS Client software

Цена: 1 877.60BGN
 
Производител: PPE
Наличност: На склад
Брой в комплект: 1


Основната функция на мултифункционалния софтуер е получаване, обработване, систематизация и съхраняване на информация за всички устройства, които се използват за предаване на данни от абонатите до Мониторинг центъра на охранителната фирма. Базата данни съдържа цялата информация, необходима за функционирането на Мониторинг центъра, като част от тази информация може да бъде въвеждана или редактирана от потребителите в зависимост от техните права на достъп.

Информацията, получена от устройства в Мониторинг центъра е систематизирана оптимално с цел по-удобна и бърза работа на операторите. Това включва информация за текущото състояние на обектите и алармени събития, както и осигуряване на бърз Контакт с автопатрулните екипи и полицейските власти. Системата включва следните модули:

  • Приемане на данните по различни канали, обработка и съхранение на информацията в базата данни;
  • Въведение и обработване на информация за абонатите, както и списък с всички необходими данни - контакти, зони, патрули, полицейско управление, адреси;
  • Посочване в подходящ вид входящи събития, групирани по критерии, както и основни данни, необходими за точна предценка на операторите.

 

*Клиента предоставя компютър с лицензирана операционна система, за да се инсталира и настрои.

Основни
Брой в комплект 1
Допълнително
Тип продукт Софтуер
Ръководство за DSC MFCS Client Software Сваляне