Статии

22.12
2015
Как да се предпазим от кражби по празниците

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници от МВР разпространиха съвети как да опазим имуществото си от посегателства. Добре е да се вземат мерки за предпазване на жилището и ценните вещи преди заминаване. 

19.08
2015
Кое е най-неподходящото място за криене на ценности у дома?

Лято е! Някои хора вече са се прибрали от отпуската, но на други тепърва им предстои. градовете се опразват и ... настъпва златно време за крадците. А те знаят, че въображението на повечето от нас за места, в които можем да скрием ценностите си, е ограничено. 

08.06
2015
Да защитим семейството и дома си в няколко лесни стъпки - ЧАСТ 2

В продължение на статията от преди няколко дни, днес ще ви покажем още няколко ценни съвета за защита на дома. 

28.05
2015
Да защитим семейството и дома си в няколко лесни стъпки - ЧАСТ 1

Защитата на семейството ни започва със защитата на дома. Но с толкова много източници на информация, е трудно да се определи кои са най-важните аспекти. Днес ще ви покажем няколко лесно осъществими стъпки за подобряване на вашата сигурност вкъщи.

12.05
2015
Да предпазим гаража си от крадци

Напоследък кражбите и набезите над домовете ни се превърнаха в ежедневие. Хората все повече обръщат внимание на сигурността на жилищата си, най-вече чрез поставянето на алармени системи, често комбинирани със системи за видеонаблюдение. Но колко от вас се погрижиха по същия начин за гаража?