Други често задавани въпроси

02.10
2015
По-бързо време за реакция?

Времето за реакция зависи от много фактори, включително трафикът и местоположението на най-близкия автопатрулен екип спрямо обекта и други. Поради това във Вашият договор е посочено гарантирано време за реакция единствено в интервала 22:00-06:00 ч. През останалото време от денонощието времето за реакция, най-вече в по-големите населени места зависи изключително много от трафика.

Уверяваме Ви, че нашите автопатрулни екипи са инструктирани и се придвижват максимално бързо до обектите.

02.10
2015
Защо не получавам обаждане при задействане на аларма?

Задействали сте алармената си система по погрешка, но никой не Ви е уведомил по телефона за аларменото събитие? Като начало има два начина, по които работим с клиентите си: аларма с отворено време за деактивиране, и отваряне с аларма. По време на монтажа и настройката на системата, Вие избирате по кой от двата начина да работи тя.

21.05
2014
СОД или застраховка имущество?

Ако се колебаете кой е по-сигурният начин да сте спокойни за имуществото си - СОД или застраховка, нашата препоръка е при възможност да използвате и двете.

21.05
2014
СОТ и СОД - каква е разликата?

Първата асоциация при споменаването на охрана за домове, магазини или други обекти са думите СОТ и СОД. Доста често двете абревиатури се бъркат и това е напълно разбираемо, тъй като и двете са част от една взаимосвързана дейност.

21.05
2014
Има ли задължително изискване за стабилна входна врата и решетки на прозорците?

При огледа, извършен от наш експерт, ако е необходимо се дава предписание какво точно и как да се изпълни.