Въпроси относно предлаганите услуги

02.10
2015
Защо не предлагате профилактика на охранителните системи?

Качеството и технологията на техниката на DSC Ви позволяват да спестите средства, като след монтажа ѝ не е необходимо да се извършва каквато и да е профилактика. Благодарение на сложната система за самодиагностика, Вие винаги ще знаете какво е състоянието на техниката, и кога е настъпил проблем.

02.10
2015
Защо нямате офиси на по-удобни места, където да заплащам месечните си такси?

Фирма "ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАЩИТА-ЕЛЕКТРОНИК" ООД разполага с офиси в градовете София, Пловдив, Бургас и Перник. Ние се стремим да осигурим по-голямо удобство на клиентите си, като освен в офисите ни, предлагаме още няколко различни опции на плащане.

02.10
2015
Защо при контакт от моя страна операторът не удостоверява самоличността ми?

Удостоверяването на самоличността при входящо повикване в Мониторинг центъра не е необходимо. За да получите каквато и да е информация относно вашият обект, трябва да предоставите на оператора единствено следните данни - номер на обект и клиентска парола.

02.06
2014
На пазара има много добри охранителни фирми, защо да избера точно вас?

Всеки добър търговец може да ви привлече и да ви убеди в предимствата на своята компания, но колко от тях ще продължат да са с такова отношение към вас през годините.

21.05
2014
При активиране на паник бутон по невнимание дължи ли се обезщетение?

Случаите за некоректно задействане на алармената система е описан подрабно в „Общите условия” на фирмата, раздел „Реакция на неистински сигнали”, чл. 25.