Нови IP системи за видеонаблюдение

Цифровите IP системи за видеонаблюдение стават все по-популярни и достъпни, като качеството на предаваната картина е значително по-добро от това на аналоговата техника. 

От днес на пазара са най-новите готови IP системи за видеонаблюдение на DSC Bulgaria. Те представляват готови за инсталация конфигурации, включващи всички необходими основни компоненти на една система за видеонаблюдение - мрежов видеорекордер, видеокамери, кабели, аксесоари за монтаж и захранване. За Вас остава изборът на подходящи монитор и хард диск.

Комплектът DSC-NK04WH1130 включва цифров видеорекордер и четири броя 1.3MP IP инфрачервени външни видеокамери с PoE захранване. Те разполагат с 1/3" AR0130 CMOS сензор и 3.6 mm фиксиран обектив, което ги прави подходящи за широк тип инсталации. NVR устройството е от последно поколение, като поддържа резолюция до 2048x1536 пиксела. Изключително полезна е възможността за външен мониторинг през стационарен или мобилен компютър, таблет или смартфон.

DSC-NH04DH6130 е комплект с идентични технически характеристики, като разликата е в корпуса на видеокамерите. Тук те са куполни и по-компактни, като хардуерът остава непроменен. 

Всеки комплект включва USB мишка за управление и 4 x 20 метра UTP кабел, готов за инсталация.  

Цената и на двата комплекта е $562.5 с ДДС

За допълнителна информация, посетете нашият ОНЛАЙН МАГАЗИН.